12. Frajer koji vas ignoriše kada je u društvu prijatelja

 

FOTO: SHUTTERSTOCK

Ok, možda vas ne ignoriše u potpunosti, ali definitivno prestaje s bilo kakvim ponašanjem koje bi odavao utisak vas dvoje kao para. Kada su njegovi prijatelji u blizini, on je potpuno druga priča.

 

13. Frajer koji je jako drag, i jaaako dosadan
Obično veza s ovakvim frajerom potraje nekoliko nedelja tokom kojih pokušavate pronći dobar razlog zašto biste raskinuli s nekim ko je toliko divan, i drag, i brižan. Ali onda shvatite da se s njim jednostavno nikad ne zabavljate.

 

14. Frajer koji kaže kako ne voli da oralno zadovoljava žene, ali očekuje blow job
Kada je već toliko sebičan i egocentričan, slobodno može ostati sam u svojoj sobi i masturbirati.

 

15. Frajer koji se ponaša kao da je vaša krivica što ne zna da vas zadovolji u krevetu
Na koji god način. Ko ima volje, pronađe i način, a ko nema volje, pronađe izgovore. A najgora vrsta su oni koji još i pored toga krivicu prebace na tuđa leđa.

 

 

16. Frajer koji se trudi da vas uveri kako kondomi uništavaju seks
Ako i uzmemo u obzir mogućnost da seks s kondomom nije najbolja stvar ikad, definitivno se po veličini užasa ne može meriti sa polno prenosivom bolesti ili neželjenom trudnoćom.

 

17. Frajer koji ne želi da prihvati činjenicu da vas ne zanima
Bili ste na jednom dejtu. Lošem! Jako lošem! Ignorisali njegove pozive i poruke. Ali on i dalje ne shvata kako stvari stoje. Učinite uslugu i sebi i njemu i na najdirektniji mogući način mu recite da odleprša dalje!

 

18. Frajer koji još uvek spava na dušeku na podu
Ok, ok, znamo da je situacija teška, ekonomska kriza i dalje traje, nikome nije lako. Ali postoje određene godine u kojima je normalno da se koliko toliko dovedemo u red. Ne očekujete da živi u vili, ali ne mora ni spavati na podu.

 

19. Frajer koji je super zabavan preko interneta i super dosadan uživo
Da ga niste upoznali, pomislili biste da uopšte nije reč o istoj osobi. Ovakvi frajeri su dobar podsetnik da svaki profil na društvenoj mreži koji previše obećava uzimate s velikom dozom rezerve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here